Κορονοϊός: Εξι νεκροί μέσα σε λίγες ώρες - Πέντε στη Θεσσαλονίκη, ένας στις Σέρρες
NewsroomΜεγαλώνει η λίστα με τους νεκρούς από τον κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς μόνο τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν έξι ακόμη θάνατοι. Πρόκειται, μάλιστα, για ασθενείς που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ανησυχία των ειδικών που κάνουν λόγο για «έκρηξη» του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη εισήχθησαν για νοσηλεία μόνο το Σάββατο 21 άτομα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ άλλοι 57 καταμετρήθηκαν στο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο έγινε εκκένωση κλινικών προκειμένου να ενταχθούν μέχρι την επόμενη εφημερία, την Τρίτη, συνολικά 62 νέες απλές κλίνες Covid-19.
Έντεκα ήταν οι νέοι ασθενείς με κορονοϊό που μπήκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Σερρών ενώ 48 ήταν οι εισαγωγές που έγιναν στο νοσοκομείο Δράμας, στο οποίο ήδη νοσηλεύονται 71 ασθενείς με κορονοϊό.
Συνολικά οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται στους 753. Κι αυτό γιατί μόνο τις τελευταίες ώρες κατέληξαν:
- Ένας 71χρονος στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
- μια 55χρονη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης
- ένας 85χρονος στο «Παπαγεωργίου»
- μια 82χρονη στο «Παπανικολάου
- ένας 69χρονος στο «ΑΧΕΠΑ»
- μια 68χρονη στο νοσοκομείο Σερρών
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων