Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί μετρό κλείνουν από το μεσημέρι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου
NewsroomΚλειστοί θα είναι αύριο 17 Νοεμβρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί του μετρό Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω σταθμοί θα κλείσουν από τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, στα πλαίσια της παρεμπόδισης συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά από τους πέντε κεντρικούς σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούν στάσεις εκεί.
Αλλαγές και στα δρομολόγια τρόλεϊ
Ήδη από σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγιά των τρόλεϊ για την 17η Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη.
Παράλληλα, οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.
- Στα μπλόκα των αγροτών οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Τα πρώτα μηνύματα που στέλνουν
- Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αρχές και τα 20 κρίσιμα δευτερόλεπτα
- Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
- Κολοσσιαία μαύρη τρύπα θα καταγραφεί για πρώτη φορά - Το επαναστατικό πρότζεκτ αστρονόμων