Κρήτη: «Βούλιαξε» το νησί-Κινδύνευσαν άνθρωποι στα Χανιά – Ποτάμια οι δρόμοι
NewsroomΤο περιστατικό σημειώθηκε στον κόμβο Κολυμπαρίου. Ο Οδηγός του οχήματος κατάφερε να καλέσει την πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων και να δώσει την ακριβή θέση στην οποία βρισκόταν. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Τέσσερα οχήματα με 10 πυροσβέστες έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για τον εντοπισμό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 01:10 τα ξημερώματα και ο άνδρας μετά από αναζήτηση μιας ώρας εντοπίστηκε μέσα στα καλάμια. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και είναι καλά στην υγεία του.
Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο τρία οχήματα της ΕΜΑΚ με 6 άνδρες βρίσκονται στην περιοχή Παλαιόκαστρο, καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους και παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost έχουν παρασυρθεί σταθμευμένα οχήματα και κάδοι απορριμάτων.
Οι καταστροφές στην περιοχή είναι μεγάλες, ενώ μέλημα των αρχών είναι να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.
Πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες
Περισσότερες από 50 κλήσεις έχει δεχτεί το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Πλατανιά στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, με πλημμυρισμένα υπόγεια και οικίες.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών