Κορονοϊός - Κεραμέως: Προτεραιότητα να ανοίξουν τα σχολεία
NewsroomΤις εισηγήσεις των ειδικών αναμένει το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να αποφασίσει το άνοιγμα των σχολικών μονάδων, όπως ξεκαθάρισε η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην ΕΡΤ. Ωστόσο, η κυρία Κεραμέως τόνισε ότι προτεραιότητα του υπουργείου είναι να ανοίξουν τα σχολεία το συντομότερο δυνατόν.
Συγκεκριμένα, σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, η υπουργός Παιδείας ανέφερε: «Περιμένουμε να δούμε τα επιδημιολογικά στοιχεία, να ακούσουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία, καθώς τίποτα δεν υπάρχει που να υποκαθιστά τη διά ζώσης μαθησιακή διαδικασία».
Παράλληλα η κυρία Κεραμέως τόνισε ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες όπου πραγματοποιείται καθολική τηλεκπαίδευση ενώ σημείωσε ότι «παρά τα τεχνικά ζητήματα των πρώτων ημερών, τα μαθήματα προχωρούν κανονικά και καλύπτεται η ύλη καθημερινά».
- «Παγωμένη σύγκρουση»: Γιατί ο Τραμπ κινδυνεύει να βρεθεί σε χειρότερη θέση από πριν τον πόλεμο
- Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της παλιάς Pirelli στην Πάτρα - Μήνυμα του 112 για τους καπνούς
- Απίστευτη γκάφα σερβιτόρου: Την είδε... Μέσι και πέταξε την μπάλα στο ποτήρι πελάτισσας
- Μια σπάνια ιστορία: Δίδυμες γεννήθηκαν με διαφορά λεπτών αλλά έχουν διαφορετικό πατέρα