Πολυχρονόπουλος για Δήμητρα Γαλάνη: Τέλος στην ανθρωποφαγία
NewsroomΣε μείζον θέμα στα κοινωνικά δίκτυα έχει εξελιχθεί η «διαμάχη» ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, δημιουργό της δομής «Ο Αλλος Ανθρωπος» που μαγειρεύει και μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που το χρειάζονται και τη γνωστή τραγουδίστρια, Δήμητρα Γαλάνη.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ότι μία τραγουδίστρια με τα αρχικά Δ.Γ., ειδοποίησε τη Δημοτική Αστυνομία για «συσσίτιο που γινόταν στη γειτονιά της», εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
Τη δική της απάντηση έδωσε λίγη ώρα αργότερα η Δήμητρα Γαλάνη. «Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Γαλάνη.
Και μία μέρα αργότερα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, θέλει να δώσει ένα τέλος στο ζήτημα, τονίζοντας ότι «δεν είπε ποτέ ότι την καταγγελία την έκανε η ίδια, αλλά ότι 4 λεπτά μετά το περιστατικό ήρθε η δημοτική αστυνομία».
- Η Τουρκία κάνει νόμο τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Η «απειλή πολέμου» στην Ελλάδα και η επέκταση των χωρικών υδάτων
- «Γιατί παιδάκι μου;»: Η σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα της 16χρονης Λυδίας που έβαλε τέλος στη ζωή της
- Πώς θα ήταν αν ζούσες την ημέρα που αστεροειδής εξόντωσε τους δεινοσαύρους; Κάπως έτσι...
- Αλαμπάμα: 65χρονη σκότωσε τον σύζυγό της επειδή την... ενοχλούσε μετά από εγχείρηση