Καιρός: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ - Βροχές και θυελλώδεις άνεμοι
NewsroomΑλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού, καθώς όπως ενημέρωσε η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, θα υπάρξει μεταβολή από τις πρωινές ώρες της Κυριακής
(29-11-2020) από τα δυτικά, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους.
Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν, την Κυριακή (29/11) από τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου και σταδιακά την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, από το απόγευμα τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Εξασθένηση αναμένεται από αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά.
Τη Δευτέρα (30/11) η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη Θράκη, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή τη Δευτέρα και στην κεντρική και νότια χώρα.
- Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο 25χρονος Γιώργος που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι
- Σπάνιο βίντεο από τον Αμαζόνιο: Η πρώτη καταγραφή φυλής με ακόντια και τόξα - «Σκεφτόμουν από που θα έρθει το βέλος»
- Πώς Κινέζοι «τρύπωσαν» σε κινητά στην Αττική: Το μίνι εργαστήριο απάτης που έστησαν και η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
- Μαρινάκης στο OPEN: Ο Ανεστίδης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της ΝΔ - Φασίζουσα ενέργεια τα μπλόκα με τρακτέρ