Ελλάδα
|
08.12.2020 10:48
Εξαφάνιση 16χρονης στον Πειραιά: Αίσιο τέλος στην υπόθεση - Βρέθηκε η ανήλικη
NewsroomΑίσιο τέλος έλαβε η υπόθεση εξαφάνισης 16χρονης από τον Πειραιά. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού η υπόθεση έληξε χάρη στις ενέργειες δημοσιότητας και της άμεσης κινητοποίησης πολιτών και αρχών.
Η κοπέλα εντοπίστηκε στην περιοχή της Νίκαιας από αστυνομικούς, οι οποίοι την αναγνώρισαν και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία της και να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον.
Το Χαμόγελο του Παιδιού βρίσκεται δίπλα στην 16χρονη και την οικογένεια της, την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Διαβάστε ακόμη
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»