Jumbo: Ανοίγει το e-shop αλλά δεν λειτουργεί το click away
NewsroomΤο ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo, που τις τελευταίες εβδομάδες και εν μέσω lockdown, σταμάτησε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, άρχισε και πάλι να δέχεται παραγγελίες, τις οποίες όμως δεν θα παραδίδει μέσω της διαδικασίας του click away, καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές, όπως ενημερώνει.
Η εταιρεία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ενημερώνει τους καταναλωτές για την επαναλειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. «Αγαπητοί φίλοι του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές! Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Οι παραγγελίες εκτελούνται από 18 Δεκεμβρίου με παράδοση στις 23 του μήνα σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα. Στα μέσα του Νοεμβρίου, τα Jumbo ανακοίνωσαν πως το e-shop τους σταματούν να λειτουργούν για πρώτη φορά, λόγω του υπερφορτωμένου συστήματος.
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League