Ναύπλιο: Κατέρρευσε μπαλκόνι και ηλικιωμένη βρέθηκε στο κενό από τα 10 μέτρα
NewsroomΑπό ύψος 10 μέτρων έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, καθώς το ξύλινο μπαλκόνι του σπιτιού της κατέρρευσε. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργολίδας.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και ξαφνικά βρέθηκε στο δρόμο πέφτοντας από τεράστιο ύψος. Ωστόσο η γυναίκα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της διότι την πτώση της σταμάτησε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι της.
Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο εθελοντής διασώστης, ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ εκείνη δεν έχασε τις αισθήσεις της.
- Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν και ηχηρή απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για την Κάρπαθο
- Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
- Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- «Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer