Ελλάδα
|
28.12.2020 14:55
Πύργος: Στο νοσοκομείο τρία ανήλικα αδέρφια- Ήπιαν τα χάπια της γιαγιάς τους
NewsroomΔύο μικρά κορίτσια και ένα αγόρι μεταφέρθηκαν την Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου, καθώς νωρίτερα είχαν μπει στο δωμάτιο της γιαγιάς τους και ήπιαν ότι φάρμακο υπήρχε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι της.
Όταν αυτό έγινε αντιληπτό πανικόβλητοι οι γονείς τους τα μετέφεραν στο νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με το patrisnews, αμέσως τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν πλύσεις στομάχων ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά και τα τρία παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Διαβάστε ακόμη
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου