Ελλάδα
|
31.12.2020 22:07
Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Eκλεισαν κι άλλοι σταθμοί του Μετρό και του Τραμ
NewsroomΕκλεισαν στις 21:00 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οι σταθμοί Βικτωρία και Θησείο της γραμμής 1 του Μετρό, ενώ παράλληλα με εντολή της Αστυνομίας από εκείνη την ώρα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση Λ. Βουλιαγμένης έως το Σύνταγμα.
Νωρίτερα - και ειδικότερα στις 19:00 - είχαν κλείσει έξι σταθμοί του Μετρό στις γραμμές 1, 2 και 3, στο πλαίσιο των μέτρων της για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.
Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι και Ακρόπολη.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων