Κομμωτήρια και μανικιούρ - πεντικιούρ: Κλειστά μέχρι 11 Ιανουαρίου
NewsroomΣε αυστηρό καθεστώς lockdown μπαίνει το λιανεμπόριο κι όλα τα καταστήματα που άνοιξαν τα Χριστούγεννα για να κινηθεί η αγορά, καθώς η επιδημιολογική εικόνα της χώρας σε ό,τι αφορά στην διασπορά του κορονοϊού δεν επιτρέπει την άρση των μέτρων. Αντίθετα, τα μέτρα αυστηροποιούνται κι ως εκ τούτου θα παραμείνουν κλειστά τα κομμωτήρια καθώς και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών μανικιούρ - πεντικιούρ.
Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος. Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων στο αυστηρότερο ωράριο, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και 5:00 το πρωί, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας».
Ολα τα παραπάνω μέτρα τίθενται σε ισχύ από αύριο Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 στις 6:00 το πρωί και θα παραμείνουν μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου στις 6:00 το πρωί.
- Η ώρα της κρίσης για άρση ασυλιών των 13 βουλευτών της ΝΔ - Γιατί πήραν… φωτιά τα τηλέφωνα
- Τα μέτρα για να πάρουν τα πάνω τους οι δημοσκοπήσεις, τα τηλεφωνήματα στους γαλάζιους βουλευτές και η υπόγεια αντιπαράθεση Χαριλάου Τρικούπη και Αμαλίας
- Αττική 2045: Άλλος... μισός ΟΑΣΑ για να μη φρακάρει μόνιμα στην κίνηση η πρωτεύουσα - Τι μέτρα λαμβάνονται
- Παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Τραμπ: Αβέβαιο το μέλλον των συζητήσεων για συμφωνία