Ελλάδα|05.01.2021 23:58

Καταγγελία: Ξυλοκόπησαν κούριερ γιατί δεν πρόλαβε να παραδώσει όλα τα δέματα

Γιάννης Φώσκολος

Τον ξυλοδαρμό του από τον προϊστάμενό του καταγγέλλει εργαζόμενος σε εταιρεία ταχυμεταφοράς (κούριερ), όταν – όπως λέει – του είπε πως δεν πρόλαβε να παραδώσει μέσα στην μέρα όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί.

Χθες, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου το απόγευμα ο εργαζόμενος υπέβαλλε μήνυση στο τοπικό του αστυνομικό τμήμα στην οποία, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, αναφέρει πως ο προϊστάμενός του τον ξυλοκόπησε για επαγγελματική διαφορά. Την ερχόμενη Πέμπτη, μάλιστα, μετά τα Θεοφάνια, αναμένεται η καταγγελία να φτάσει και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο εν λόγω εργαζόμενος δουλεύει σε εταιρεία ταχυμεταφορών και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει φτάσει στα συνδικάτα, το περιστατικό συνέβη στην λήξη του ωραρίου χθες, όταν ο εργαζόμενος είπε στον προϊστάμενό του ότι δεν πρόλαβε να παραδώσει όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί αλλά μόνο τα 2/3 περίπου, επικαλούμενος τον βροχερό καιρό και τις μεγάλες αποστάσεις.

Σύμφωνα πάντα με την πλευρά του εργαζόμενου και τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στα συνδικάτα, ακολούθησε ένταση και ο προϊστάμενος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να χρειαστεί να κάνει 6 ράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες ο καταγγέλλων είναι εργαζόμενος ως κούριερ εδώ και πάνω από 10 χρόνια, είναι μισθωτός αορίστου χρόνου και πάνω από 50 ετών.  

ξυλοδαρμόςκαταγγελίακούριερταχυμεταφορές