Θεοφάνεια: Με τετραπληγία ο 24χρονος που βούτηξε για τον σταυρό
NewsroomΜε τετραπληγία διεγνώσθη ο νεαρός από την Εύβοια ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό, ανήμερα των Θεοφανείων για να πιάσει τον Σταυρό και τραυματίστηκε σοβαρά σε κεφάλι και αυχένα. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος ήταν ένα από τα πέντε άτομα που βούτηξαν στην Αμάρυνθο της Ερέτριας για να πιάσουν τον σταυρό χθες Τετάρτη 6 Ιανουαρίου. Ωστόσο, τα νερά ήταν ιδιαίτερα ρηχά και ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα. Αρχικά στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα έφτασε καΐκι στο σημείο, ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.
Ο νεαρός νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άνδρας υπέστη πλήρη τετραπληγία και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική. Σύμφωνα με το eviathema, o αδερφός του 24χρονου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ πριν από λίγες ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο νεαρός έγινε και δότης μυελού των οστών.
Το βίντεο ντοκουμέντο με τον τραυματισμό του 24χρονου, εδώ.
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους