Ελλάδα|08.01.2021 16:43
Εύβοια: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε παραλία στις Αλυκές Χαλκίδας
NewsroomΣε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές της Χαλκίδας, καθώς εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στην περιοχή των Αλυκών στη Δροσιά Χαλκίδας. Πολίτης ενημέρωσε το λιμενικό για πτώμα που εντόπισε κι αμέσως έσπευσε κλιμάκιο.
Στην περιοχή βρέθηκαν οι άντρες του λιμενικού ενώ ανασύρθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έξω στην ακτή εντοπίστηκαν και τα προσωπικά της αντικείμενα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα που έμενε στην περιοχή. Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα. Παράλληλα εξετάζεται αν κολυμπούσε και έχασε την ζωή της.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες