Ελλάδα|13.01.2021 20:12

Εκάλη: Αυτοκίνητο πέρασε από STOP και τραυμάτισε θανάσιμα μοτοσικλετιστή

Γιάννης Ζιάκας

Θρήνος για τον 25χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά την πρόσκρουση με πολυτελές αυτοκίνητο στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν γιος εφοπλιστή. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων, περίπου στις 18.30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου. Ο 19χρονος κινούνταν στην οδό Πασχαλιάς στην Εκάλη και παραβίασε το STOP που βρίσκεται στην έξοδο της Πασχαλιάς για να βγει στην οδό Θησέως, πιθανόν με κατεύθυνση προς Διόνυσο.

Εκείνη την ώρα κινούνταν στην οδό Θησέως με τη μηχανή του ο 25χρονος. Ο 19χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα ο 25χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 19χρονος έκανε στην άκρη και κάλεσε την Αστυνομία. Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγιναν και οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Πλέον, οι έρευνες, τις οποίες έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς, βρίσκονται στο τελικό στάδιο καθώς οι Αρχές αναμένουν να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη.

Ο ίδιος φαίνεται, στο Αυτόφωρο, να πήρε την ευθύνη για ό,τι έγινε. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως δεν είχε δει την πινακίδα του STOP. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μιλούν στο ethnos.gr, δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη του θύματος από τον οδηγό του οχήματος που παραβίασε το STOP.

Η κάμερα που θα δώσει τις απαντήσεις

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του αδικοχαμένου μοτοσυκλετιστή, πολύ κοντά στο τροχαίο κινούνταν ένα ταξί το οποίο έφερε κάμερα. Το υλικό της κάμερας αυτής αποτελεί στοιχείο της προανάκρισης, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταγράψει ολόκληρο το περιστατικό.

Εκάληαστυνομίατροχαίο δυστύχημα