Ελλάδα|16.01.2021 23:48
Κρήτη: Από τον Ψηλορείτη στο νοσοκομείο για το εμβόλιο ο 100 ετών κ. Ανδρόνικος
NewsroomΔεκάδες είναι οι ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών που κλείνουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και στην Κρήτη.
Ανάμεσά τους είναι και ο κ. Πανταλός Ανδρόνικος, 100 ετών, από τον Ψηλορείτη που συνοδευόμενος από την κόρη του εμβολιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού έγινε κανονικά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!