Ελλάδα|07.01.2019 10:01

Κρήτη: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε ντιλιβερά, ο οποίος κι ακρωτηριάστηκε

Newsroom

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά διανομέα φαγητού στη λεωφόρο Κνωσού, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του, ενώ οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες για να μην ακρωτηριαστεί και το άλλο άκρο του άτυχου ντελιβερά.

Ο οδηγός που παρέσυρε τον μοτοσυκλετιστή είπε στους αστυνομικούς ότι δεν σταμάτησε διότι είχε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση και είναι ελεύθερος να αναστολή.

Επίσης, εντοπίστηκε και ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 94χρονο στην λεωφόρο Σούδας στα Χανιά και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Πρόκειται για 75χρονο από τη Γεωργιούπολη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε δηλώσεις του χθες ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Μανώλης Μουρτζάκης, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον τραυματία, είπε ότι ο εντοπισμός του δράστη ήταν αποτέλεσμα της κινητοποίησης της αστυνομίας, αλλά και της ευαισθητοποίησης του κόσμου, και τόνισε, «το τροχαίο ατύχημα εκ της φύσεώς του είναι κάτι το οποίο γίνεται εξ αμελείας. Αυτό που γίνεται εκ προθέσεως είναι η εγκατάλειψη του θύματος».

τροχαίοΗράκλειοΧανιά