Ελλάδα|07.01.2019 17:08

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Στην Αλβανία μεταφέρεται η σορός της Αγγελικής

Newsroom

Στην Αλβανία αναμένεται να μεταφερθεί στις 8 Ιανουαρίου η σορός της 29χρονης Αγγελικής που δολοφόνησε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Corfutvnews η ιατροδικαστής Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση, ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες έπειτα από εντολή της εισαγγελικής Αρχής.

Η σορός της Αγγελικής θα μεταφερθεί δωρεάν από γραφείο τελετών της Κέρκυρας, μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα και στη συνέχεια συνεργάτης του γραφείου θα την μεταφέρει στη περιοχή Μπεράτ, όπου βρίσκεται η μητέρα της.

Το χρονικό

Ο 52χρονος σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα με λοστό την ίδια του την κόρη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού του στην Αλεπού Κέρκυρας.

Τη δολοφονία της Αγγελικής ομολόγησε ο ίδιος ο δράστης έπειτα από πολύωρη ανάκριση, αν και αρχικά ήταν αυτός που είχε προσφύγει στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού του και παρακαλώντας τους αστυνομικούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βρουν!

Κατά τη δίωρη απολογία του δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ο δικηγόρος του, μάλιστα, ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του όταν τέλεσε το φρικτό έγκλημα, ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Ο δικηγόρος του δράστη επιχείρησε, ακόμη, να διαψεύσει ότι ο πελάτης του ήταν και στο παρελθόν βίαιος απέναντι στην κόρη του, παρά την καταγγελία που η κοπέλα είχε κάνει στις αστυνομικές Αρχές πριν από λίγα χρόνια. Παράλληλα, εξαπέλυσε βολές κατά της νονάς του θύματος, η οποία σε δηλώσεις της είχε υποστηρίξει ότι ο 52χρονος χτυπούσε το παιδί του.

Αναπαράσταση ζήτησε η Πολιτική Αγωγή

Την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η Πολιτική Αγωγή, για τη δολοφονία της Αγγελικής από τον πατέρα της, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα από τις δικαστικές Αρχές Κέρκυρας, προφυλακιστέος.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται να ζήτησε και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο και σεξουαλικού εγκλήματος.

δολοφονία στην ΚέρκυρασορόςΑλβανία