Ελλάδα
|
11.02.2021 08:47
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα άνδρα στον Θερμαϊκό
NewsroomΜυστήριο επικρατεί με τον θάνατο ενός άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε κατάσταση σήψης αργά το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου, στον Θερμαϊκό. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Όλα ξεκίνησαν λίγο χθες πριν τις 3 μ.μ., όταν ενημερώθηκε για το γεγονός το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, στέλνοντας αμέσως δυνάμεις στην περιοχή. Με τη συνδρομή της αστυνομίας, η σορός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η σορός ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του, αλλά και η ταυτότητα του.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)