Ελλάδα|17.02.2021 22:31

ΜΜΜ: Μετά το μετρό και τον ηλεκτρικό, κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Newsroom

Πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων του σιδηροδρόμου αναμένεται από αύριο, 18 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώνοντας ότι είναι πιθανές οι καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η μέχρι τώρα μερική αποκατάσταση των προβλημάτων του σιδηροδρομικού δικτύου επιτρέπει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επαναφέρει το σύνολο των δρομολογίων της από αύριο Πέμπτη 18/2. Υπάρχει πιθανότητα μερικών καθυστερήσεων λόγω απουσίας ηλεκτροκίνησης και υποχρεωτικής κυκλοφορίας σε μονή γραμμή στο τμήμα της υποδομής από ΣΚΑ μέχρι Οινόη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκατασταθεί και η κυκλοφορία σε μετρό και ηλεκτρικό στο σύνολο του δικτύου τους. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκε η πλήρης λειτουργία της γραμμής 3 του μετρό και στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και τα δρομολόγια από και προς Αεροδρόμιο διεξάγονται κανονικά.

Νωρίτερα είχε αποκατασταθεί και η πλήρης λειτουργία της γραμμής 1 (Πειραιάς – Κηφισιά).

Ο ΟΑΣΑ είχε επίσης ανακοινώσει ότι σήμερα αποκαταστάθηκε σταδιακά και η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου με τα προβλήματα που επέμεναν να σημειώνονται κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής.

ΜΜΜηλεκτρικόςμετρόδρομολόγιαΤΡΑΙΝΟΣΕ