Ελλάδα|20.02.2021 21:55
Θρίλερ στη Χαλκίδα: Βρέθηκε πτώμα κρεμασμένου άνδρα σε δάσος
NewsroomΤο κρεμασμένο πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου σε απόμερο δασικό μέρος στην περιοχή της Δροσιάς στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.
Σύμφωνα με το egnomi.gr, το πτώμα του άνδρα βρισκόταν κρεμασμένο σε πεύκο σε κατάσταση αποσύνθεσης και το εντόπισαν πολίτες που είχαν μεταβεί στην περιοχή για σωματική άσκηση.
Οι πολίτες ενημέρωσαν έντρομοι την Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα για το συμβάν. Συγκεκριμένα, την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας του νεκρού.
Διαβάστε ακόμη
- Το έγγραφο-προειδοποίηση των κατοίκων της Πλάκας από το 2025 - Στο «μικροσκόπιο» ο 2ος όροφος, θλίψη για τα 6 θύματα
- Το ethnos.gr στη Μόρια: Από το «κολαστήριο» των 12.000 εγκλωβισμένων, σε φάρο παιδείας και πολιτισμού
- Βιολάντα: Καταγγελίες για απολύσεις μαρτύρων και αλλοίωση στοιχείων μετά την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη
- «Έξω οι φασίστες από τα σχολεία»: Σάλος στα Μέγαρα με το «ευχαριστώ» Συλλόγου Γονέων στον Κασιδιάρη