Ελλάδα|23.02.2021 22:12

Νέα καταγγελία βιασμού για ηθοποιό: Αφού ολοκλήρωσε, της είπε «αν μιλήσεις, θα σε καταστρέψω»

Newsroom

Μία ακόμη καταγγελία στον καλλιτεχνικό χώρο που αφορά το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε στη δημοσιότητα. Ο δικηγόρος, Αλέξανδρος Μίντζιας, αποκάλυψε ότι ηθοποιός αρκετά γνωστή παλαιότερα, η οποία ζει πλέον στο εξωτερικό, κατηγορεί τον πασίγνωστο ηθοποιό για βιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός την προσέγγισε με αφορμή μια επιτυχημένη της συμμετοχή για τηλεοπτική σειρά με πρόφαση την μελλοντική συνεργασία στο θέατρο και την κάλεσε στο σπίτι του. Όπως εξήγησε ο κ. Μίντζιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «δυστυχώς ο κόσμος που δεν είναι στο επάγγελμα αυτό, δεν μπορεί να το καταλάβει ότι τα ραντεβού μεταξύ ηθοποιών, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά, εκτός δημόσιων χώρων, είναι κάτι που συμβαίνει». Παράλληλα, πρόσθεσε πως η καταγγέλλουσα λαμβάνοντας υπ’ όψιν επιπρόσθετα πως ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και το ραντεβού τους γίνεται μεσημέρι, την έκανε να μην νιώσει πως δεν πρόκειται για κάτι το μεμπτό. 

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η καταγγέλλουσα είναι αρκετά γνωστή και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα… Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της… Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι. Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα.

«Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω… Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες και «βροχή» καταγγελιών για Δημήτρη Λιγνάδη

βιασμόςκαταγγελίασεξουαλική παρενόχλησηMeTooηθοποιός