Ελλάδα|09.01.2019 19:52

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη θέρμανση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Για τέσσερις ημέρες ήταν στο κρύο οι ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας αφού το σύστημα της θέρμανσης είχε υποστεί βλάβη, με συνέπεια να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τις μεταγγίσεις τους.

Χρειάστηκε να καταγγελθεί το θέμα από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών Πάνο Παπανικολάου, νευροχειρουργό του Νοσοκομείου, προκειμένου να κινητοποιηθεί η Διοίκηση.

Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας το βράδυ της Τετάρτης, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε καθώς επρόκειτο για «για μια τυχαία βλάβη σε μία παλιά αντλία θερμότητας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, η οποία είναι σε πρόγραμμα αντικατάστασης».

Βέβαια η Διοίκηση του Νοσοκομείου φαίνεται ότι επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις καθώς όπως αναφέρει: «Ήδη η βλάβη έχει αποκατασταθεί, η λειτουργία του τμήματος συνεχίζεται κανονικά και δεν διαταράχθηκε η εύρυθμη λειτουργία του, όπως μας διαβεβαίωσε η Διευθύντρια της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας».

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες που επικρατούσαν και ακραίες καιρικές συνθήκες για την Αττική στο Μονάδα οι Εργαζόμενοι προσπαθούσαν να ζεστάνουν τον χώρο με… θερμάστρες, ώστε να μην ξεπαγιάσουν οι ασθενείς.

Η συγκεκριμένη Μονάδα εξυπηρετεί ετησίως περί του 200 πάσχοντες ενώ καθημερινά 15 συνάνθρωποι μας κάνουν μεταγγίσεις.

θέρμανσηΓενικό Κρατικό Νίκαιας