Λαϊκές αγορές: Eρχεται εφαρμογή με τιμές προϊόντων στο κινητό
NewsroomΑλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των λαϊκών αγορών και μάλιστα προς όφελος των καταναλωτών, οι οποίοι στο μέλλον θα έχουν την δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής e-katanalotis, να παρακολουθούν από το κινητό τους τις τιμές των προϊόντων που θέλουν να προμηθευτούν.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, το σχετικό προσχέδιο θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή για διαβούλευση. Οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν τόσο τις τιμές έναρξης πώλησης των προϊόντων στις λαϊκές αγορές αλλά και την εξέλιξη τους μέχρι την ώρα που θα πάνε για ψώνια.
Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: «Κορονογεύμα» σε εστιατόριο – Πρόστιμα σε 16 άτομα και λουκέτο
Ο ρόλος της νέας ρύθμισης είναι διπλός. Στόχος είναι οι καταναλωτές να ψωνίζουν φθηνότερα αλλά και να ανατραπεί η συνήθεια των παραγωγών που σε πολλές περιπτώσεις πουλάνε στην ίδια τιμή.
Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: «Κορονογεύμα» σε εστιατόριο – Πρόστιμα σε 16 άτομα και λουκέτο
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης