Ελλάδα|10.01.2019 09:25
Στα Ιωάννινα ο Καθηγούμενος Εφραίμ
NewsroomΣτα Ιωάννινα θα βρεθεί την τελευταία ημέρα του Γενάρη ο Καθηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, προκειμένου να παρουσιάσει το βιβλίο του για τον Ιωσήφ το Βατοπαιδινό.
Η παρουσίαση θα γίνει σε εκδήλωση που οργανώνουν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Προσκυνητών Φίλων του Αγίου Όρους και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Μητρόπολης.
Θα χαιρετίσουν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Στέφανος Ντόβας.
Η παρουσία του βιβλίου θα γίνει από τον καθηγητή Βυζαντινής Ιστορίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Νίκο Παπαδημητρίου- Δούκα ενώ θα μιλήσει και ο συγγραφέας Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.
Διαβάστε ακόμη
- Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
- Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
- Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
- Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας