Ελλάδα|18.03.2021 16:52

Λιοσίων: Καταδίωξη όπως σε ταινία - 3 τραυματίες και 2 συλλήψεις

Newsroom

Σκηνές blockbuster ταινίας εκτυλίχθηκαν στη Λιοσίων το μεσημέρι της Πέμπτης με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας να επιχειρεί να εντοπίσει κλεμμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ «με εντολή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το όχημα, πλην όμως στη θέα τους ο οδηγός, για να αποφύγει τη σύλληψη, ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση τις Τρεις Γέφυρες. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος συγκρούσθηκε με 2 μοτοσυκλέτες. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των μοτοσυκλετών (άνδρας και γυναίκα). Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μην συγκρουσθεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο».

Διαβάστε επίσηςΒίντεο-ντοκουμέντο: Σήκωσαν σε 45 δευτερόλεπτα ένα ολόκληρο κατάστημα κινητών στον Πειραιά

Σε ότι αφορά στον οδηγό όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. «το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ενημερώθηκε σχετικά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για τις δικές της ενέργειες». Να σημειωθεί ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. 

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο επί της οδού Λιοσίων στην Αθήνα βρέθηκε το ethnos.gr, δημοσιεύοντας τις πρώτες εικόνες λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουση.  

copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi

Διαβάστε επίσης: «Αν τα καταφέρει, θα το βαφτίσουμε Λάζαρο»: Γιατρός για το θαύμα με το 2χρονο στο Ηράκλειο

καταδίωξητραυματίεςτροχαίοΛιοσίων