Ηράκλειο: Βαφτίζουν την αδερφή του και κηδεύουν τον 2χρονο Ζαχαρία που έπεσε στο βαρέλι
NewsroomΤραγικές εικόνες στην Λιγόρτυνο, το χωριό της Κρήτης λίγο έξω από το Ηράκλειο που έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο του 2χρονου Ζαχαρία. Στο ΠΑΓΝΗ όπου ενημερώθηκαν για τον θάνατο του μικρού παιδιού, είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν στο πλευρό των γονιών για να τους συμπαρασταθούν μπροστά στην δοκιμασία που περνούν.
Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το παιδί της, η οικογένεια αποφάσισε να βαφτίσει την μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες θέλοντας να τηρήσει την τοπική παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει από την ζωή κάποιο άλλο. Έτσι, γίνονται ήδη οι προετοιμασίες μέσα σε βουβό πένθος καθώς η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία ετοιμάζεται να βαφτίσει ένα μικρό παιδί και ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει ένα άλλο.
Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Κατέληξε ο 2χρονος που είχε πέσει σε βαρέλι
Η θεία του άτυχου 2χρoνου που έπεσε μέσα στο βαρέλι με το ασβεστόνερο και έχασε τη ζωή του, περιέγραψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα το πώς διαδραματίστηκε το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης: Η ταινία Breakthrough θυμίζει την τραγική ιστορία του 2χρονου Ζαχαρία από το Ηράκλειο
- Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
- Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
- Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
- Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος