Νεκρός βρέθηκε δικαστικός στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΤην πόρτα του διαμερίσματος 63χρονου δικαστικού, στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναγκάστηκαν να παραβιάσουν πυροσβέστες, παρουσία αστυνομικών και πταισματοδίκη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 24 Μαρτίου, αφού ο ένοικος είχε τουλάχιστον τρεις ημέρες να δώσει σημεία ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος έμενε μόνος του και δεν είχε επικοινωνήσει όλο αυτό το διάστημα με κανέναν από την υπηρεσία του, ενώ ούτε κάποιος από τους ενοίκους της οικοδομής ή τους περίοικους τον είχε δει.
Έτσι, κλήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να παραβιάσουν το διαμέρισμά του δικαστικού, αναζητώντας κάποιο ίχνος του. Οι αστυνομικοί που εισήλθαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τον 63χρονο νεκρό. Κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξετάζοντας το πτώμα απεφάνθη ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και ότι ο 63χρονος πέθανε από φυσικά αίτια. Το πτώμα του 63χρονου δικαστικού μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή και για τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League