Σχιστό: Τρεις νέοι νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα - Μόνο η συνοδηγός επέζησε
NewsroomΤρεις νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο Σχιστό στο ύψος του Κερατσινίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κέντρο του Πειραιά, ενώ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες. Στη συνέχεια, το ΙΧ χτύπησε πάνω και σε άλλα σημεία.
Από την σφοδρή σύγκρουση επέζησε μόνο η συνοδηγός, ενώ νεκρά είναι τα υπόλοιπα 3 άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Η Τροχαία μελετά όλα τα σενάρια, ενώ πρόκειται να ερευνήσει και τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις κάμερες στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης: Μαλεσίνα: Aκόμα ένας θάνατος από κορονοϊό - Στους 14 οι νεκροί
Διαβάστε επίσης: «Στον Εθνικό ύμνο καθόμουν λυπημένη»: Συγκλονίζουν οι κωφοί μαθητές που τον απέδωσαν στη νοηματική
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση