Ελλάδα|31.03.2021 22:58
Ληστές άδειασαν κοσμηματοπωλείο στον Βύρωνα - Τους πετούσαν γλάστρες από τις πολυκατοικίες
NewsroomΕπιδρομή σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο στον Βύρωνα έκαναν ληστές. Στο βίντεο ντοκουμέντο πολίτη που παρακολούθησε σαν σε... ταινία τη ληστεία από το μπαλκόνι του σπιτιού του, φαίνεται ξεκάθαρα η κλοπή. Με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο έφτασαν οι δράστες και με μία βαριοπούλα έσπασαν τη τζαμαρία, σήκωσαν τα ρολά και άδειασαν όλο το κοσμηματοπωλείο.
Σε όλη τη διάρκεια της ληστείας χτυπούσε ο συναγερμός -όπως φαίνεται και από το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το STAR- με αποτέλεσμα να αντιληφθούν το γεγονός οι περίοικοι και να αρχίζουν να τους φωνάζουν ενώ κάποιοι από αυτούς τους πέταξαν γλάστρες και τούβλα, χωρίς βέβαια να μπορέσουν να τους σταματήσουν.
Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβε η Αμεση Δράση ύστερα από καταδίωξη.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς