Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Τι έδειξε η έκθεση της Google για τα ηλεκτρονικά ίχνη
NewsroomΟι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης στο Κορωπί συνεχίζονται. Τα ηλεκτρονικά ίχνη της Αρτέμιδος, που κάποιος φρόντισε να διαγράψει, δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ. Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στην έκθεση της Google αναφέρεται ότι τα στίγματα του κινητού της 19χρονης και όλο το ηλεκτρονικό ιστορικό της, σβήστηκαν από συγκεκριμένο χώρο. Ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων Βασίλειος Γεωργόπουλος είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από λάθος κάποιου, αλλά εσκεμμένα. Όπως είπε, φαίνεται πως όποιος ή όποια τα διέγραψε, γνώριζε τον τρόπο για να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της.
Η οικογένεια με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, έκανε αίτημα διεξαγωγής πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google και όρισε τον Βασίλειο Γεωργόπουλο ως τεχνικό σύμβουλό της. Θα έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ακόμη ότι συμπληρωματικά στην υπάρχουσα μήνυση για αρπαγή, κατατέθηκε και αυτή της ανθρωποκτονίας. «Ζητήσαμε επίσημα με αίτημά μας στον Εισαγγελέα, η υπόθεσή μας να ερευνηθεί από το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής» τόνισε.
Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέα δεδομένα - Ανησυχούν τα σβησμένα αρχεία
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά