Ελλάδα|12.04.2021 22:54

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε λεωφορείο της ΟΣΥ - Βίντεο που το δείχνει να φτάνει στο νησί

Newsroom

Δρομολόγια και στη... Ζάκυνθο κάνει τώρα η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), όπως τουλάχιστον προκύπτει από βίντεο και φωτογραφίες που αναρτώνται τις τελευταίες ώρες στους λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Πρόκειται για ένα από τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ, τα οποία έχουν δρομολογηθεί ύστερα από τη σύμβαση μεταξύ ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ για να παρέχουν συγκοινωνιακό έργο αστικής συγκοινωνίας στις περιφερειακές γραμμές του ΟΑΣΑ στην Αθήνα, το οποίο μάλλον χρειάστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, να κάνει και ένα... έκτακτο υπεραστικό δρομολόγιο μέχρι το νησί του Ιονίου.

Έκπληκτοι επιβάτες αλλά και περαστικοί στο λιμάνι της Ζακύνθου είδαν το βράδυ της Δευτέρας το λεωφορείο της ΟΣΥ να αποβιβάζεται από το πλοίο αναγράφοντας στην πινακίδα του ΚΤΕΛ Ζακύνθου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), Θεμιστοκλής Αμπλάς, ο οποίος δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες μιλώντας στο ethnos.gr επισημαίνει ότι το υπουργείο Μεταφορών οφείλει απαντήσεις: «Θέτουμε το ερώτημα: Λεωφορείο με τα χρώματα της ΟΣΥ τι ακριβώς κάνει στη Ζάκυνθο; Λεωφορείο με τα χρώματα της ΟΣΥ μπορεί να πραγματοποιεί ταυτόχρονα αστικά και υπεραστικά δρομολόγια, να μεταφέρει επιβάτες και δέματα στην επαρχία; Να απαντήσει ο υπουργός για το συγκεκριμένο ζήτημα και για το μπάχαλο, το οποίο έχει επιφέρει η πολιτική της κυβέρνησής του, ιδιαίτερα μετά την είσοδο των ιδιωτών στη δημόσια συγκοινωνία».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Χαλασμένα τα μισά λεωφορεία που παραλήφθηκαν πριν 3 ημέρες

ΚΤΕΛΜΜΜλεωφορείοΖάκυνθος