Κεφαλονιά: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 5 παιδιά στο Αργοστόλι
NewsroomΕνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Απριλίου. Ενας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 5 παιδιά τα οποία μάλιστα εγκατέλειψε αβοήθητα. Τα παιδιά τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με το portoni.gr, το πρωτοφανές τροχαίο συνέβη στις 3 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, καθώς στο σημείο βρίσκεται το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Τα τραυματισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, ενώ δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Διαβάστε επίσης: Πάσχα στην εξοχή με κάθε τρόπο οι Αθηναίοι – Χαμός με τις κρατήσεις σε κοντινούς προορισμούς
Για τον εντοπισμό του οδηγού κινητοποιήθηκαν από την αρχή όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις του Αργοστολίου. Ο οδηγός του οχήματος που αναζητούνταν εμφανίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Για την ακρίβεια δήλωσε πως αυτός πέρασε από το σημείο μετά το συμβάν.
Η διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και η προανάκριση στρέφεται στις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε επίσης: Καβάλα: Γυναίκα 107 ετών με κορονοϊό αλλά κανένα σύμπτωμα – Η πιο αισιόδοξη εικόνα
- Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία στις έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Στα δικαστήρια οι νοσοκομειακοί γιατροί για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση - Μπαράζ προβλημάτων
- Pizza Fan: Προς άνοιγμα τα καταστήματα - Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί
- Νέος κύκλος απειλών για βόμβα σε αεροδρόμια και πτήσεις στην Ευρώπη - Απειλές και σε ΜΜΕ στην Ιρλανδία