Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες ώρες του μέσα στη φυλακή Κορυδαλλού
NewsroomΟ Μένιος Φουρθιώτης ανήμερα του Πάσχα πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού μετά από μία μακρά ανακριτική διαδικασία που διήρκησε 10 ώρες. Οι δύο συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη θα κρατηθούν αντίστοιχα στις φυλακές της Λάρισας και του Μαλανδρίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής κρατείται στην πτέρυγα 6 των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί μαζί του είναι άλλοι 4 κρατούμενοι «χαμηλής επικινδυνότητας», όπως αναφέρει το Open.
Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει ζητήσει ειδική διατροφή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ έχει ζητήσει να επικοινωνήσει και με τους δικηγόρους του. Ο 35χρόνος παρουσιαστής δήλωσε στην απολογία του αθώος. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δε σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου. Είμαι στόχος».
Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ ο ένας κατηγορούμενος
- Influencers και παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
- Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
- Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
- «Βιολάντα»: Τι έγινε στο εργοστάσιο και πέθαναν 5 εργαζόμενες; - «Δεν θέλω ου!» (Ep16)