Ελλάδα|11.05.2021 13:01
Ζάκυνθος: 19 διαμπερή τραύματα στο σώμα του επιχειρηματία έδειξε η νεκροψία
NewsroomΕπιβεβαιώθηκε μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης η «βροχή» από πυροβολισμούς που δέχθηκε σε όλο του το σώμα ο 53χρονος επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 7 Μαΐου στο κέντρο της πόλης.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του 53χρονου διαπίστωσε, κατά την διάρκεια της νεκροψίας - νεκροτομής, πως ο δολοφονημένος έφερε 19 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες του καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης 11 Μαΐου στην εκκλησία της Φανερωμένης στο χωριό της Λιθακιάς.
Διαβάστε επίσης: Ζάκυνθος: Αναζητούν τους δράστες στις καταθέσεις του επιχειρηματία για την δολοφονία της συζύγου του
Διαβάστε ακόμη
- Αβέβαιο μέλλον στις διαπραγματεύσεις: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν - Κλειστό το Στενό του Ορμούζ σύμφωνα με την Τεχεράνη
- Τα «καρφιά» Μητσοτάκη και τα διλήμματα της κάλπης- Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές
- Δεν είναι πρώτη φορά: Από τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στο μετρό, στην «έξωση» στο Athens Pride
- Το timing του Σαμαρά, η παρασκηνιακή επιστροφή του Πρωτόπαπα και το γεωπολιτικό deal Πιερρακάκη με το ΔΝΤ