Ελλάδα|16.05.2021 15:31

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Βίντεο - ντοκουμέντο με την εκτέλεση του 58χρονου

Newsroom

Ξεκαθάρισμα λογαριαμών μεταξύ «νονών» της νύχτας «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τη νέα δολοφονία, αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση. Σε βίντεο - ντοκουμέντο εμφανίζονται οι δράστες που εκτέλεσαν τον 58χρονο πρώην πυγμάχο.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 58χρονος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση. Η δολοφονία έγινε όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έσφτασε ένα άλλο μηχανάκι και ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο και τον πυροβόλησε τουλάχιστον 3 φορές: μια στο θώρακα και δυο στο κεφάλι. Οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο Γεωργιανός που προσπάθησε να φύγει από τη χώρα

Το τελευταίο θύμα των συμβολαίων θανάτου είναι ο επονομαζόμενος ως «κεφάλας». Θεωρείται από τους ισχυρούς «παίκτες» στα βορειοδυτικά προάστια, όπως σε Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο. Ήταν πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο και η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από 3 δεκαετίες.

Το σημείο της ολοφονίας του 58χρονου στη Μεταμόρφωση (φωτ. Eurokinissi)

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες του τον «κεφάλα» τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες θα άφηναν να ζήσει. 

Διαβάστε επίσης: Μεταμόρφωση: Ενέδρα θανάτου για 58χρονο άνδρα - Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι Αρχές

οργανωμένο έγκλημαΜεταμόρφωσηδολοφονία