Μεταμόρφωση: Ενέδρα θανάτου για 58χρονο άνδρα - Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι Αρχές
Νεκρός από σφαίρες έπεσε ένας 58χρονος άντρας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όπου άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια. Αστυνομικές πηγές μιλούν για συμβόλαιο θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




