Ελλάδα|15.01.2019 17:53
Γιάννης Αποστολάκης: Ο γνωστός σεφ στην ορκωμοσία του πατέρα του (pics)
NewsroomΟ Ευάγγελος Αποστολάκης ορκίστηκε νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Φυσικά, δεν ήταν δυνατόν να λείψει από αυτή την σημαντική στιγμή στη ζωή του πατέρα του ο γιος του Γιάννης Αποστολάκης, που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από το ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef».
Ο γνωστός σεφ αυτή την τηλεοπτική σεζόν συμπαρουσιάζει με τον Γιάννη Δρυμωνάκο την εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στον ΣΚΑΪ και ετοιμάζεται να επιστρέψει ως coach των παικτών στον τρίτο κύκλο του Master Chef.
Διαβάστε ακόμη
- «Πνίγεται» στα πλαστικά η Ελλάδα που ψηφίζει νόμους αλλά δεν τους εφαρμόζει - Η στρατηγική του WWF για τη ρύπανση
- Τα σενάρια αποστασίας στο ΠΑΣΟΚ, η παγωνιά στο Μαξίμου για Αβραμόπουλο και το ευρωπαϊκό πάρτι των servicers
- «Μας άφησαν μόνους»: Μεγαλώνει η οργή στη Βενεζουέλα για τις αρχές - Κάποιοι περιμένουν ακόμα τα σωστικά συνεργεία
- Ποιος είναι ο Ουκρανός ολιγάρχης που τραυματίστηκε σοβαρά στην έκρηξη στο Μονακό - Ακρωτηριάστηκε η σύζυγός του, ψάχνουν τον δράστη