Αναγκαστική προσγείωση πτήσης Σαντορίνη - Βρυξέλλες στο Βελιγράδι
NewsroomΑναγκαστική προσγείωση αναγκάστηκε να κάνει η πτήση TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στη 1 το μεσημέρι με προορισμό της Βρυξέλλες.
Το αεροσκάφος που ανήκει σε βελγική εταιρίας charter ήταν τύπου B-737 και εκτελούσε την πτήση TB2182 της TUI Airlines Belgium. Είχε απογειωθεί από τον αερολιμένα της Σαντορίνης τρία λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι με προορισμό τις Βρυξέλλες και 79 επιβάτες.
Ωστόσο λιγο πριν βγει από το FIR της Βοσνίας, ο πιλότος του δήλωσε «engine problem» και επέστρεψε προς τα πίσω προκειμένου να κάνει αναγκαστική προσγείωση στις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα στο Αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Ετσι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Nicola Tesla του Βελιγραδίου.
Κορονοϊός – Eμβόλιο: Συναγερμός στις αρχές - Άλλα δύο περιστατικά θρομβώσεων στο μικροσκόπιο του ΕΟΦ
Φορολογικές δηλώσεις 2021: Ανοιξε η πλατφόρμα για υποβολή στο Taxisnet
Πειραιάς: Νεκρός εντοπίστηκε ο Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο
Δίπλωμα οδήγησης: Όλες οι υπηρεσίες με κωδικούς taxisnet μέσω gov.gr
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»