Ελλάδα|16.01.2019 09:16

Ελευσίνα: Κρατούμενη χτύπησε γυναίκα αστυνομικό μέσα στο τμήμα

Newsroom

Μία κρατούμενη, η οποία λίγη ώρα νωρίτερα είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο, χτύπησε την αστυνομικό, που επιχείρησε να την υποβάλλει σε σωματικό έλεγχο, στο ΑΤ Ελευσίνας, όπου κρατείτο.

Η ρουμανικής υπηκοότητας γυναίκα, οδηγήθηκε στο τμήμα Ελευσίνας καθώς αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο αρπάζοντας μπουκάλια μπύρας και όταν η ιδιοκτήτρια έσπευσε να τη σταματήσει, η κρατούμενη άνοιξε το ψυγείο και εκσφενδόνιζε μπουκάλια μπύρας και κουτάκια χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει. 

Το περιστατικό με πρωταγωνίστρια την θερμόαιμη αλλοδαπή σημειώθηκε στις 4:00 τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου. Η δράστης πλησίασε το περίπτερο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου κι Εθνικής Αντιστάσεως, άνοιξε το ψυγείο και πήρε μπουκάλια μπύρας. Μάλιστα, τα έδωσε στην ιδιοκτήτρια και ζήτησε να της τα βάλει σε μια σακούλα.

Όταν η γυναίκα της ζήτησε το αντίτιμο, εκείνη με θράσος της είπε ότι δεν έχει χρήματα και στη συνέχεια απαίτησε να της τα δώσει. Όταν η εργαζόμενη στο περίπτερο αρνήθηκε και της ζήτησε να φύγει, η αλλοδαπή πήγε στο ψυγείο, άρπαξε μπουκάλια μπύρας και άρχισε να τα πετάει χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει. 

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ελευσίνας κι οδηγήθηκε στο οικείο Α.Τ. Όταν μια γυναίκα αστυνομικός προσπάθησε να πραγματοποιήσει σωματικό έλεγχο, εξαγριώθηκε, της επιτέθηκε και τη χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικών βλαβών.

αστυνομικόςξυλοδαρμόςπερίπτεροληστείαΕλευσίνα