Ελλάδα|03.06.2021 22:28

Λαμία: Μαθητής εισέβαλε με το μηχανάκι στο σχολείο

Newsroom

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στη Λαμία, όπου ένας μαθητής εισέβαλε με μηχανάκι στο σχολείο. Κυκλοφορούσε με μηχανάκι με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν και τους συμμαθητές να τον επευφημούν!

Σύμφωνα με lamiareport, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις, την οποία κάποιοι μαθητές θέλησαν να αποχαιρετήσουν θεαματικά.

Ένας μαθητής της Γ' Λυκείου, έπειτα από παρότρυνση των συμμαθητών του, «μπούκαρε»  με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας έναν απίστευτο χαμό.

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα για να μη γίνει κάποιο ατύχημα.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ένας μαθητής γλίτωσε στο τσακ την παράσυρση  με τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Σε κάποια μανούβρα το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

Τότε οι υπόλοιποι μαθητές άρχισαν να γιουχάρουν τους καθηγητές που έδωσαν τέλος στο σόου. Το μηχανάκι δεν παρέσυρε κάποιο από τα παιδιά, παρότι ο διάδρομος του σχολείου γλιστρούσε επικίνδυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο μαθητής φέρεται να μην έχει δίπλωμα.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι ειδήσεις

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού - Πελώνη: Όλοι αξιολογούνται από τον πρωθυπουργό

Βρετανία: Οριστικά εκτός «πράσινης λίστας» η Ελλάδα – Καμιά εξαίρεση για νησιά

Διάσκεψη για Λιβύη: Δυσαρέσκεια Δένδια για αποκλεισμό Ελλάδας - Δικαιολογίες από Βερολίνο

ΕΚΠΑ: Σε αναστολή καθηκόντων ο διδάσκων του τμήματος ΜΜΕ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

μαθητήςσχολείοΛαμίαμηχανάκι