Ελλάδα|04.06.2021 13:20

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τελευταίες εξελίξεις - Το σημείο του εγκλήματος

Newsroom

Πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον ώμο δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 64χρονη γυναίκα, που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, αργά χθες (Πέμπτη) το βράδυ. Κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η άτυχη γυναίκα που, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν διαζευγμένη, βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Όπως μάλιστα ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, στο σημείο βρέθηκαν και κάλυκες. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 64χρονη δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει είναι πως πρόκειται για έγκλημα με ενδεχόμενο κίνητρο οικογενειακές ή και οικονομικές διαφορές.

Μάρτυρας: «Άκουσα τους πυροβολισμούς, μας είπαν "φύγετε, ξεψυχάει"»

Μαρτυρία για τη δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα κατέθεσε μια κάτοικος της περιοχής στον ΑΝΤ1 λέγοντας αρχικά ότι «άκουσα τους πυροβολισμούς γύρω στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης αλλά δε δώσαμε βάση ώστε να τρέξουμε να δούμε τι συμβαίνει». 

«Μετά από 5 λεπτά βλέπουμε τον γείτονα να τρέχει προς το στενό και μας είπαν ότι μια γυναίκα θέλει βοήθεια» συμπλήρωσε. «Είδαμε τη γυναίκα πεσμένη αλλά δεν καταλάβαμε ότι ήταν πυροβολημένη» πρόσθεσε η γειτόνισσα της άτυχης 64χρονης. Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν συμπλήρωσε ότι «η γυναίκα ήταν κάτασπρη και μας είπαν "φύγετε, ξεψυχάει"».

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι Αρχές αυτή την ώρα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας προκειμένου να συλλέξουν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 64χρονη ήταν διαζευγμένη.

Η ΕΛΑΣ αναζητά ένα ακόμα πρόσωπο από τον περίγυρό της το οποίο δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα, γεγονός που γεννά υποψίες στις Αρχές. Το ενδεχόμενο ληστείας πάντως φαίνεται πως είναι το πιο αδύναμο σενάριο και το πιο πιθανό είναι τα αίτια της δολοφονίας να οφείλονται σε κάτι προσωπικό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

copyright: Eurokinissi
copyright: Eurokinissi
copyright: Eurokinissi

Όλες οι ειδήσεις

Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι 7 σαρωτικές αλλαγές που φέρνει – Χατζηδάκης: Εγγύηση η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Σύγκρουση στη Βουλή μετά από αναφορά της Ελευθεριάδου για «πολιτικούς κρατούμενους»

Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος Καρολάιν: Nα προσκομίσει το πτυχίο της ζητά ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων

Καρανίκας: Το σκάουτινγκ στον Τσίπρα, η ηρωίνη και ο ευγενικός Αδωνις

έγκλημαΑγία Βαρβάραδολοφονίααστυνομία