Ελλάδα
|
16.01.2019 11:29
Τσαντάκηδες χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ευλαμπία ΡέβηΘύμα ληστείας έπεσε λίγη ώρα μετά τις οκτώ το βράδυ της Τρίτης μίας 84χρονη γυναίκα την ώρα που περπατούσε σε δρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δύο άγνωστοι δράστες την προσέγγισαν και με τη χρήση σωματικής βίας άρπαξαν την τσάντα της ηλικιωμένης, η οποία περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.
Η 84χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων