Ελλάδα|16.01.2019 14:18

Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο θάνατος της 8χρονης σε τροχαίο μπροστά στη μητέρα της

Ευλαμπία Ρέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ήταν μαζί με τη μητέρα του όταν μαζί προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο στην Εθνική Οδό Κέρκυρας-Αχιλλείου. Η οκτάχρονη, μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο Βιρού, φέρεται να άφησε το χέρι της μητέρας της και να προχώρησε μόνη της προς τον δρόμο, προκειμένου να περάσει απέναντι.

Τότε, διερχόμενος οδηγός την χτύπησε με το παιδί να πετάγεται στον αέρα και να καταλήγει επάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του. Η μητέρα της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τόσο η ίδια όσο και οι συμμαθητές της οκτάχρονης δέχονται ψυχολογική βοήθεια. Όταν έφτασαν δύο κοινωνικοί λειτουργοί και δύο ψυχολόγοι για να διαχειριστούν την κατάστασή ήταν ήδη γνωστός ο θάνατός της.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, έπεσαν πάνω στο κοριτσάκι για να προσπαθήσουν να την επαναφέρουν, καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό κι επί 50 λεπτά έκαναν ανάνηψη. Δυστυχώς, το κοριτσάκι δεν επανήλθε.

Και οι δύο οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων, ηλικίας 44 και 42 ετών, αντίστοιχα, κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Κερκύρας, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

τροχαίοΚέρκυρα