Ελλάδα|06.06.2021 20:48

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Ξεκινά η δίκη - Μαρτυρία υπαλλήλου που αφόπλισε τον δράστη

Newsroom

Μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο αναμένεται να αναβιώσει τη Δευτέρα, καθώς ξεκινά στη Φλώρινα η δίκη του 45χρονου ο οποίος τον Ιούλιο του 2020 επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλους μέσα στην Εφορία Κοζάνης.  Ο 45χρονος δράστης είχε τραυματίσει με τσεκούρι τέσσερις εφοριακούς υπαλλήλους, ο ένας από τους οποίους έχασε τη ζωή του, έπειτα από νοσηλεία έξι μηνών, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.  

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης μίλησε στο OPEN ο συμβασιούχος καθαριστής που μαζί με τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. είχαν καταφέρει να αφοπλίσουν τον δράστη.  Ο συμβασιούχος καθαριστής αυτή τη στιγμή είναι άνεργος καθώς η σύμβασή που είχε με την υπηρεσία καθαριότητας έληξε την 1η Απριλίου και δεν ανανεώθηκε. «Ηταν τρομακτικό. Πανικός... ουρλιαχτά... αίματα. Υπήρχε ένας πανικός. Τι έγινε, ποιος ήταν, ποιους χτύπησε, ένας χαμός», σημείωσε αρχικά στο OPEN ο Παναγιώτης Χαρίσης.

Ο πρώην συμβασιούχος καθαριστής μίλησε αναλυτικά για το πώς έζησε ο ίδιος το αιματηρό περιστατικό: «Εδώ ήμουν, στην εργασία μου εκείνη την ώρα στον 4ο όροφο και άκουσα φωνές, ποδοβολητά. Παράτησα εκείνη την ώρα ό,τι έκανα και έφυγα να κατέβω για να πάω να βοηθήσω», δήλωσε και στη συνέχεια περιέγραψε την ανατριχιαστική σκηνή που αντίκρισε:

«Μόλις κατέβηκα από τις σκάλες συνάντησα τη Μαρία που ήταν μέσα στα αίματα. Μου λέει βοήθα μας, σκοτώνουν! Εκείνη την ώρα δε σκέφτηκα πολλά είπα “Θεέ μου βοήθα με" και μπαίνω μέσα. Χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει», υπογράμμισε ο κ. Παρίσης.

Όλες οι ειδήσεις

Εγκλημα στην Κέρκυρα: Δεν ήταν ζευγάρι τελικά τα θύματα – Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Κορονοϊός: Συναγερμός στη Βρετανία για την παραλλαγή «Δελτα» - 40% πιο μεταδοτική

Notam: Παρατείνονται έως 14 Ιουνίου οι αεροπορικές οδηγίες - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα

Νέο «χτύπημα» του αρχιμαφιόζου Πεκέρ: Συνδέει συγγενή του Ερντογάν με εμπόριο όπλων σε τζιχαντιστές

δίκηεπίθεση με τσεκούριτσεκούριΚοζάνη