Ελλάδα|07.06.2021 10:56

Αγία Μαρίνα: Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα

Newsroom

Εφιάλτη έζησε μια γυναίκα στην παραλία Αγία Μαρίνα Κορωπίου από μια ομάδα 6 ατόμων το απόγευμα της Κυριακής όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν με το σύζυγό της στην παραλία και όταν ετοιμάστηκαν να αναχωρήσουν, έμεινε για λίγο μόνη της σε χώρο στάθμευσης της περιοχής. Αμέσως ήρθαν στο σημείο έξι άτομα με τα κινητά στα χέρια προκειμένου να τη βιντεοσκοπήσουν. Ένα από τα άτομα μάλιστα της έσκισε τη μπλούζα και συνέχισαν να τραβάνε βίντεο με το κινητό. Ευτυχώς για εκείνη, οι φωνές της αποθάρρυναν τους δράστες οι οποίοι τελικώς απομακρύνθηκαν από το σημείο. 

Παράλληλα, έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή, οι οποίοι κατόπιν έρευνας κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν δύο υπήκοους Πακιστάν. Τους προσαχθέντες τους αναγνώρισε η ίδια η γυναίκα ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε.

Μετέδιδαν live το βίντεο

Το πιο σοκαριστικό ίσως της επίθεσης είναι ότι οι κακοποιοί μετέδιδαν σε LiveStreaming το βίντεο σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή. Οι δράστες αναμένεται να προφυλακιστούν ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Όλες οι ειδήσεις

Αντικειμενικές αξίες: Ο νέος χάρτης – Όλες οι αλλαγές

Ακάρ σε Χουριέτ: «Η Ελλάδα επεκτείνεται – Μόνο δύο κράτη στην Κύπρο»

Πότε θα έρθουν τα προνόμια για τους εμβολιασμένους - Τι είπε ο Γεωργιάδης

Λύθηκε το μυστήριο με το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

γυναίκαπαραλίαΑγία ΜαρίναΠακιστανοίεπίθεσηΚορωπίβίντεο