Λύθηκε το μυστήριο με το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη: Το πήρε ο… γερανός του Δήμου Αθηναίων
Τελικά το παλαιό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού δεν εκλάπη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λύθηκε το μυστήριο με το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Επικρατείας των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Μήνας Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN, το αυτοκίνητο του κ. Φλαμπουράρη τελικά δεν εκλάπη, όπως έγινα αρχικά γνωστό.
Το όχημα το πήρε ο… γερανός του Δήμου Αθηναίων! Πρόκειται για ένα παλαιό αυτοκίνητο, το οποίο είχε σταθμευμένο – σχεδόν παροπλισμένο- ο κ. Φλαμπουράρης έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, υπήρχε ειδοποιητήριο ότι το αυτοκίνητο θα το παραλάβει ο Δήμος, πράγμα που έγινε τελικά με το όχημα να οδηγείται σε πάρκινγκ.
Κορονοϊός: Τα μπόνους στους εμβολιασμένους που μελετά η κυβέρνηση
ΕΟΠΥΥ: Τι απαντά ο Οργανισμός για το δημοσίευμα του ethnos.gr
Πανελλήνιες 2021: Πρεμιέρα στο νέο υπερσύγχρονο σύστημα μετάδοσης θεμάτων - Πώς λειτουργεί
Self tests: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους έως τις 30 Ιουνίου
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




