Ελλάδα|16.01.2019 16:30

Κέρκυρα: Πολλά παιδιά είδαν το τροχαίο δυστύχημα

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 8χρονο κορίτσι. Όπως περιγράφουν οι δάσκαλοι του σχολείου όπου πήγαινε η 8χρονη Άννα Μαρία, η μητέρα κρατώντας το παιδί της από το χέρι πήγε να περάσει το δρόμο για να πάει στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

«Σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, στο διάζωμα το κεντρικό και ήταν λίγο πιο μπροστά η μητέρα και λίγα βήματα πιο πίσω το παιδί. Το κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, όταν το αμάξι το χτύπησε, το εκσφενδόνισε στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια το χτύπησε το άλλο αυτοκίνητο, που ερχόταν από το απέναντι ρεύμα. Η μάνα είναι σε τραγική κατάσταση, ούρλιαζε στο νοσοκομείο για το “αγγελούδι” της», αναφέρουν οι δάσκαλοι.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια και άλλων παιδιών, που περίμεναν στη στάση ενώ άλλα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο με τους γονείς τους. Έ«χουν έρθει κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στο σχολείο γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του σχολείου.  

Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος ενώ οι δυο οδηγοί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Κέρκυρατροχαίο δυστύχημα