Ελλάδα|14.06.2021 12:45

Δολοφονία Βάρη: Ίσως να ήταν στην κηδεία του γιου μου ο δολοφόνος, λέει η μητέρα του Τάσου Μπερδέση

Newsroom

Τη διαίσθησή της ότι ο δολοφόνος του γιου της βρισκόταν στην κηδεία του και από μέσα του να γελούσε, εξέφρασε στην εφημερίδα Πολιτεία η μητέρα του 31χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός από καλάσνικοφ τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στη Βάρη.

Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, Γεωργία, ευχαρίστησε όσους τίμησαν το παιδί της και αναφέρει ότι ο γιος της δε σταμάτησε ποτέ να στηρίζει την οικογένειά του. «Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήσαν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι, που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε» είπε η κ. Γεωργία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πυγμάχος έπεσε νεκρός στις 31 Μαΐου, από πυρά αγνώστων στη Βάρη. Από το σημείο της δολοφονίας οι Αρχές συνέλεξαν 14 κάλυκες από Καλάσνικοφ που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Όλες οι ειδήσεις

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Προνόμια εμβολιασμένων: Έρχεται η νομοθετική ρύθμιση για τις διευκολύνσεις

Τσικούρης για Έρικσεν: Συγκοπτικό επεισόδιο που πιθανότατα συνδέεται με τη «νόσο της Νάξου»

Συνέδριο Γονιμότητας: Ακυρώθηκε έπειτα από τις αντιδράσεις για το σεξιστικό σποτ

Κρίσιμο τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν… με το βλέμμα στον Μπάιντεν

πυγμάχοςδολοφόνος